08:00 - 17:00 0 506 103 49 01

Eskişehir Pomem Spor Salonu İle Başarı Çok Yakınınızda

 

            Yıllardan beri Eskişehir merkezli olarak hizmet vermeye devam eden salonumuz, deneyimli eğitmen ekibimizle birlikte fiziki yeterlilik kurslarına hazırlık imkanı sunuyoruz. Hazırlıklar tamamen bire bir olarak yapılmaktadır. Bize başvuran birçok kişi kurslar kapsamında almış olduğu eğitimlerle birden çok başarıya imza atmıştır. Kendine güvenen kadrosuyla eskişehir pomem spor salonu hedeflerin çok üstünde başarı imkanı sunuyor.

 

            Polis Meslek Eğitimi için yapılan zorlu antrenmanlar ve fiziki sınamalar neticesinde öğrenci alımı gerçekleştirilmektedir. Bu alanda kariyer geliştirmek için de sadece fiziğinize güvenmek yeterli olmuyor. Öncelikle iyi bir antrenman ve bire bir çalışma ile hedefe ulaşmak önemlidir.

 

            Salonumuz, eskişehir pomem spor salonu olarak eğitici kadrosu olarak sizleri uzun süren yorucu antrenmanlarla sınava hazırlıyoruz. Antrenmanlar çok yoğun olmakla birlikte sınavın beklediklerine paralel olarak ilerleme kaydediyor. Haftanın 7 günü devam eden antrenmanlara tam katılım oldukça büyük önem taşıyor. Düzenli çalışmalarla hazırladığımız adaylar Türkiye 1.liğine aday olabilecek güveni kendinde hissediyor. Büyük başarılara ve mesleğinde yüksek hedeflere ulaşmak ancak başarılı bir eğitim merkezinin desteği ile gerçekleşebiliyor.

Pill Digital