08:00 - 17:00 0 506 103 49 01

Polis meslek eğitim merkezi (POMEM), Polis meslek yüksek okulu (PMYO), Polis özel harekat (PÖH) veya polis amirleri eğitim merkezi gibi polis olmak isteyenler gerekli kpss puanı aldıktan sonra parkur denilen fiziki yeterlilik sınavından da başarı elde etmeleri gerekmektedir. Bu nedenle bu sınavlara girmeden önce antrenman yapmak çok önemlidir. Bu da parkura hazırlayan kurslara gidilerek kolaylıkla yapılabilir. Eskişehir pomem parkur kursu olarak merkezimiz siz değerli adayların her zaman destekçisi olmaya hazırdır.

 

            Eskişehir pomem parkur kursu olarak firmamız subay ve ast subaylık sınavları, beden eğitimi öğretmenliği hazırlık, polis ve polis amirliği sınavları gibi sınavların parkur bölümünde başarı kazanmanızda en önemli destekçiniz olmaktadır.

 

            Koşu, slalom, sıçrama tahtası, denge tahtası, toplu istasyon gibi bölümlerden oluşan parkura sizleri en iyi şekilde hazırlamakta ve sınavlarda başarı kazanmanızda öncü olmaktadır. Bunların yanı sıra futbol, basketbol, yüzme ve masa tenisi gibi farklı branşlarda da kurslarımızla siz değerli adaylarımıza en iyi şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kurslarımızda belirli günlerde program dahilinde antrenmanlar yapılmakta ve beslenme olarak nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili de siz değerli adayları bilgilendirmekteyiz.

Pill Digital