08:00 - 17:00 0 506 103 49 01

Eskişehir Pomem Nedir

 

            Kendi alanında uzman kadroların himayesinde Eskişehir pomem parkuru  imtihanlarına ve fiziki olarak yeterlilik mülakatına hazırlanmaktadır. Alanında uzman kadrolarla kaliteli ve gelişmiş olanaklarıyla kişiyi hazırlayıp başarılı olmasını sağlamak için çalışmaktadır.

 

 POMEM Nedir Nasıl Hazırlanır?

 

            Emniyet kurumlarının polis memurlarını fiziki olarak hazırlamak ve yetiştirmek için kurulmuştur. Bu konuda başvuru yapanların dört yıllık fakülte mezunlarının da fiziki olarak istenilen konumda ve nitelikte olmaları girecekleri sınavlarda başarı elde etmeleri gerekmektedir. İşte bu noktada ön hazırlıkların yapılması gerekli fiziki yapıya sahip olunması için POMEM (polis meslek eğitim merkezi) kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. POMEM verdiği eğitimleri en az altı ay olmak kaydıyla polis mesleki eğitimini veren bir kurumdur.

 

 POMEM Sonrası Hangi Birimlerde Çalışılabilir?

 

            Emniyet müdürleri tarafından görevleri verilir. Asayiş, Çevik Kuvvet gibi kurumlarda görev alabilir.

 

 Yapılan Sportif Çalışmalar Nelerdir?

 

 Eskişehir pomem parkuru olarak polis teşkilatının spor eğitim alanında yapılan fiziki aktiviteler ve çalışmalar olarak yapılanlar şöyle;

 

 Koşu

 Sıçrama tahtası

 Slalom

 Denge tahtası

 Toplu istasyon

 Lastik istasyon

 Esnetme hareketleri

 

            Bu alanlarda çalışmaları olan Eskişehir POMEM parkuru başarıları da devam etmektedir. Siz de başarılı bir sınav için başvurabilirsiniz.

Pill Digital